2005 |
OSTALO POVRĆE PRIPREMLJENO ILI KONZERVISANO NA DRUGI NAČIN OSIM U SIRĆETU ILI SIRĆETNOJ KISELINI, NESMRZNUTO, OSIM PROIZVODA IZ TAR, BROJA 2006: |
|
|
2005 10 00 00 |
− HOMOGENIZOVANO POVRĆE |
|
|
2005 20 |
− KROMPIR: |
|
|
2005 20 10 00 |
− − U OBLIKU BRAŠNA, GRIZA ILI LJUSPICA |
|
|
|
− − OSTALI: |
|
|
2005 20 20 00 |
− − − TANKI ODSJEČCI, PRŽENI ILI PEČENI, POSOLJENI ILI NEPOSOLJENI, AROMATIZOVANI ILI NEAROMATIZOVANI, U HERMETIČKI ZATVORENOM PAKOVANJU, PODESNI ZA NEPOSREDNU POTROŠNJU |
|
|
2005 20 80 00 |
− − − OSTALI |
|
|
2005 40 00 00 |
− GRAŠAK (PISUM SATIVUM) |
|
|
|
− PASULJ (VIGNA SPP , PHASEOLUS SPP.): |
|
|
2005 60 00 00 |
− ŠPARGLE |
|
|
2005 70 00 00 |
− MASLINE |
|
|
2005 80 00 00 |
− KUKURUZ ŠEĆERAC (ZEA MAYS VAR SACCHARATA) |
|
|
|
− OSTALO POVRĆE I MJEŠAVINE POVRĆA: |
|
|