1702 |
OSTALI ŠEĆERI, UKLJUČUJUĆI HEMIJSKI ČISTU LAKTOZU, MALTOZU, GLIKOZU I FRUKTOZU U ČVRSTOM STANJU; ŠEĆERNI SIRUPI BEZ DODATIH SREDSTAVA ZA AROMATIZACIJU ILI MATERIJA ZA BOJENJE; VJEŠTAČKI MED, POMIJEŠAN ILI NEPOMIJEŠAN SA PRIRODNIM MEDOM; KARAMEL: |
|
|
|
− LAKTOZA I LAKTOZNI SIRUP: |
|
|
1702 20 |
− ŠEĆER I SIRUP OD JAVORA: |
|
|
1702 30 |
− GLIKOZA I GLIKOZNI SIRUP BEZ SADRŽAJA FRUKTOZE ILI SA SADRŽAJEM FRUKTOZE MANJE OD 20% PO MASI U SUVOM STANJU: |
|
|
1702 40 |
− GLIKOZA I GLIKOZNI SIRUP, KOJI U SUVOM STANJU SADRŽE OD 20% DO 50% FRUKTOZE PO MASI, ISKLJUČUJUĆI INVERTNI ŠEĆER: |
|
|
1702 40 10 00 |
− − IZOGLIKOZA |
|
|
1702 40 90 00 |
− − OSTALO |
|
|
1702 50 00 00 |
− HEMIJSKI ČISTA FRUKTOZA |
|
|
1702 60 |
− OSTALA FRUKTOZA I FRUKTOZNI SIRUP, KOJI U SUVOM STANJU SADRŽE VIŠE OD 50% FRUKTOZE PO MASI, ISKLJUČUJUĆI INVERTNI ŠEĆER: |
|
|
1702 90 |
− OSTALO, UKLJUČUJUĆI INVERTNI ŠEĆER I OSTALI ŠEĆER I MJEŠAVINE ŠEĆERNOG SIRUPA KOJI U SUVOM STANJU SADRŽE 50% FRUKTOZE PO MASI: |
|
|