2001 |
POVRĆE, VOĆE, UKLJUČUJUĆI JEZGRASTO VOĆE, I OSTALI DJELOVI BILJA ZA JELO, PRIPREMLJENI ILI KONZERVISANI U SIRĆETU ILI SIRĆETNOJ KISELINI: |
|
|
2002 |
PARADAJZ, PRIPREMLJEN ILI KONZERVISAN NA DRUGI NAČIN, OSIM SA SIRĆETOM ILI SIRĆETNOM KISJELINOM: |
|
|
2003 |
PEČURKE I TRIFLE, PRIPREMLJENE ILI KONZERVISANE NA DRUGI NAČIN OSIM U SIRĆETU ILI SIRĆETNOJ KISELINI: |
|
|
2004 |
OSTALO POVRĆE PRIPREMLJENO ILI KONZERVISANO NA DRUGI NAČIN OSIM U SIRĆETU ILI SIRĆETNOJ KISELINI, SMRZNUTO, OSIM PROIZVODA IZ TAR, BROJA 2006: |
|
|
2005 |
OSTALO POVRĆE PRIPREMLJENO ILI KONZERVISANO NA DRUGI NAČIN OSIM U SIRĆETU ILI SIRĆETNOJ KISELINI, NESMRZNUTO, OSIM PROIZVODA IZ TAR, BROJA 2006: |
|
|
2006 00 |
POVRĆE, VOĆE, JEZGRASTO VOĆE, KORE OD VOĆA I OSTALI DJELOVI BILJA, KONZERVISANI U ŠEĆERU (SUVI, GLAZIRANI ILI KANDIRANI): |
|
|
2007 |
DŽEMOVI, VOĆNI ŽELEI, MARMELADE, PIRE OD VOĆA ILI JEZGRASTOG VOĆA I PASTE OD VOĆA ILI JEZGRASTOG VOĆA DOBIJENI KUVANJEM, SA DODATKOM ILI BEZ DODATKA ŠEĆERA ILI DRUGIH SREDSTAVA ZA ZASLAĐIVANJE: |
|
|
2008 |
VOĆE, JEZGRASTO VOĆE I OSTALI DJELOVI BILJA ZA JELO, DRUKČIJE PRIPREMLJENI ILI KONZERVISANI, SA DODATKOM ILI BEZ DODATKA ŠEĆERA ILI DRUGIH SREDSTAVA ZA ZASLAĐIVANJE ILI ALKOHOLA, NA DRUGOM MJESTU NEPOMENUTI NITI OBUHVAĆENI: |
|
|
2009 |
VOĆNI SOKOVI ILI SOKOVI OD ORAŠČASTIH PLODOVA (UKLJUČUJUĆI ŠIRU OD GROŽĐA I KOKOSOVU VODU) I SOKOVI OD POVRĆA, NEFERMENTISANI I BEZ DODATAKA ALKOHOLA, SA DODATKOM ILI BEZ DODATKA ŠEĆERA ILI OSTALIH SREDSTAVA ZA ZASLAĐIVANJE: |
|
|